Buro22 | Finalist FOTY Award!
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
16891
post-template-default,single,single-post,postid-16891,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Finalist FOTY Award!

19 jan Finalist FOTY Award!

Yes! Suuz is verkozen tot finalist voor de Freelancer of the Year Award. Aan iedereen die gestemd heeft, super bedankt!

Freelancer of the Year Award
De FOTY Awards is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er of freelancer van Nederland. De winnaar van de FOTY Awards wordt bekendgemaakt op de Dag van de ZZP’er, op zaterdag 7 april 2018 te Amersfoort.

Recensie schrijven
Om meer kans te maken om één van de prijzen in de wacht te slepen kun je Suuz helpen door een recensie te schrijven. Dus ben je oud-collega, opdrachtgever, klant of leverancier en vind je het leuk om iets over Suuz te schrijven, dat kan! Via https://fotyawards.com/referentie/suuz-amijs/ kun je (ook anoniem) een recensie achterlaten.

Voor meer info over de Freelancer of the Year Award neem een kijkje op https://fotyawards.com/