Buro22 | Is he going to bring Sexy back?
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
16908
post-template-default,single,single-post,postid-16908,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Is he going to bring Sexy back?

28 jan Is he going to bring Sexy back?

Vooruitblikken op de Pepsi Halftime Show Super Bowl 2018.
Naast wedstrijd van het jaar, staat de Super Bowl ook garant voor het concert van het jaar. Door de jaren heen is de Pepsi Halftime Show geëvolueerd van opvulling tijdens rust naar een enorm spektakel met de grootste artiesten, nieuwste technieken en een gigantische podiumproductie. Dit jaar is de eer wederom voor wereldster Justin Timberlake.

Justin Timberlake
De ex N’Sync zanger bekend van wereldhits; Like I Love You, Senorita, Sexy Back en Can’t Stop The Feeling mag komende zondag voor de derde keer de Halftime Show van de Super Bowl verzorgen. Ook al wordt het zijn derde optreden tijdens de Halftime Show, zijn vorige optreden in 2004 staat bij iedereen in het geheugen gegrift. Met de woorden ‘Better have you naked by the end of this song’ trok Justin Timberlake net iets te veel stof weg van de bh van Janet Jackson. Een moment dat veel stof deed opwaaien in Amerika. Zo mocht MTV de show niet langer verzorgen en bouwde de NFL een vijf seconden vertraging in zodat dit in de toekomst niet meer kon gebeuren. Opvallend feitje, ook Justin krijgt – net als alle voorgaande artiesten – niet betaald voor zijn optreden. Maar met een nieuw album en naar verwachting een nieuwe wereldtour zal hij daar vast niet over klagen.

150 miljoen unieke kijkers
De Pepsi Super Bowl LII Halftime, beter bekend als het meest bekeken muziekevenement van het jaar. De show van vorig jaar met Lady Gaga is de best bekeken Super Bowl Halftime Show ooit, met een bereik van 150 miljoen unieke kijkers. Super Bowl LII markeert Pepsi’s zesde jaar als titelsponsor van de Super Bowl Halftime Show. De Pepsi Super Bowl LII Halftime Show is een NFL-netwerkproductie en wordt ook dit jaar geproduceerd door Ricky Kirshner en geregisseerd door Hamish Hamilton. Beide heren hebben hun strepen meer dan verdiend in het vak. Kirschner produceert naast de Halftime Show ook de Tony & Emmy Awards in Amerika. De Brit Hamish Hamilton was o.a. eindverantwoordelijk voor de opening- en sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen. De combi van deze mannen met de zang- en danskunsten van Justin beloven veel goeds voor a.s. zondag. Zijn voorbereidingen en die van zijn dansers volg je hier.  Benieuwd of ze de show van Lady Gaga van vorig jaar kunnen overtreffen.

National Anthem
Wereldster en Grammy award winnares Pink zal het volkslied vóór de aftrap op 4 februari in het US Bank Stadium in Minneapolis zingen. Daarmee sluit ze aan bij een lange, legendarische lijst van artiesten. Met stip op nummer één staat Whitney Houston met haar performance in 1991 die iedereen ter wereld kippenvel bezorgde. Grote kans dat Pink’s Star-Spangled Banner vertolking binnen een paar jaar resulteert in een eigen Halftime Show.

Naast de wedstrijd tussen de New England Patriots en Philadelphia Eagles genoeg om naar uit te kijken dus. De wedstrijd start rond 0.30 uur en is live te volgen via FOX Sports. Naar verwachting begint de Halftime Show tussen 1.45 en 2.00 uur. Ook organiseert SX voor de tweede keer op rij een Amerikaanse avond tijdens de strijd om de LII Super Bowl in Grand Café De Stip. Klik hier voor alle info.