Buro22 | Let’s Celebrate vrouwen in sport; Buro22 breidt uit!
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
16943
post-template-default,single,single-post,postid-16943,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Let’s Celebrate vrouwen in sport; Buro22 breidt uit!

07 feb Let’s Celebrate vrouwen in sport; Buro22 breidt uit!

Buro22 verwelkomt Anouk Dijkhoff in het team. Anouk, hiervoor werkzaam bij de KNVB, was onder andere betrokken bij het EK Voetbal voor Vrouwen. Ze gaat zich binnen Buro22 onder meer focussen op het ontwikkelen van een label volledig gericht op vrouwen in de sport.

Girls & Women in Sports Day
Het transfernieuws komt niet geheel toevallig op Girls & Women in Sports Day naar buiten, een dag waarop stil wordt gestaan bij de prestaties van meiden en vrouwen in de sport. ‘Ons land heeft veel vrouwelijke topsporters die geweldig presteren, maar het valt ons op dat weinig bedrijven hierop inspelen. Hier willen we, vanuit een binnenkort te lanceren label volledig gericht op vrouwen in de sport verandering in brengen. Zowel vanuit de sporters- als de bedrijfskant, aldus Suuz Amijs, oprichter van Buro22.’ Met Anouk halen we een zeer gedreven en getalenteerde marketeer in huis. We kennen elkaar van o.a. WEURO 2017 en er was meteen een goede klik. Met Anouk erbij krijgt Buro22 meer slagkracht en kunnen we samen onze droom gaan waarmaken om vrouwen in de sport het podium te geven dat ze verdienen.’

Voortbouwen op succesvol EK
Anouk Dijkhoff (25) komt uit een echt ondernemersgezin en heeft vanaf jongs af aan de ambitie gehad om een eigen bedrijf te runnen. Na haar studies Bedrijfseconomie en Marketing Management is ze aan de slag gegaan bij de KNVB om daar de commerciële kant van vrouwenvoetbal naar een hoger niveau te tillen. Tijdens UEFA Women’s EURO 2017 was ze verantwoordelijk voor de maatschappelijke spin-off van het toernooi. Anouk: ‘Ik heb enorm veel zin om samen met Suuz voort te bouwen op het succes van het EK, niet alleen binnen het vrouwenvoetbal maar voor alle vrouwen in de sport!

Als eerste op de hoogte van alle nieuw ontwikkelingen? Volg ons hier:

@SuuZAmijs
@DijkhoffAnouk