Buro22 | SportWomenBorrel 6 april SX Eindhoven
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
16966
post-template-default,single,single-post,postid-16966,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

SportWomenBorrel 6 april SX Eindhoven

07 mrt SportWomenBorrel 6 april SX Eindhoven

De OranjeLeeuwinnen komen op vrijdag 6 april naar Eindhoven voor de WK kwalificatiewedstrijd tegen Noord-Ierland. Afgelopen zomer brachten ze ons land in extase, zoals zoveel vrouwelijke topsporters de laatste jaren doen. Wij geven ze graag het podium dat ze verdienen, net zoals de vrouwen die werkzaam zijn in de sport. Daarom organiseren we een SportWomenBorrel in SX Eindhoven met aansluitend een bezoek aan de wedstrijd. Wij zouden het leuk vinden als jij daar als sportvrouw bij aanwezig bent.

De SportWomenBorrel is er speciaal voor alle vrouwen in de sport: of je nu topsporter, aanstormend talent, bestuurder of marketing/sales topper bent bij een sport(gerelateerd) bedrijf of bond. Iedereen is welkom! In Grand Café de Stip in SX ontmoeten we elkaar, blikken we vooruit op de wedstrijd, eten we samen wat en gaan we vervolgens naar het Philips Stadion om de OranjeLeeuwinnen in actie te zien. Ben jij erbij?

Scoor hier je kaarten!