Buro22 | Gymsport 150 jaar, Buro22 viert mee!
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
16976
post-template-default,single,single-post,postid-16976,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Gymsport 150 jaar, Buro22 viert mee!

15 mrt Gymsport 150 jaar, Buro22 viert mee!

De oudste sportbond van Nederland viert dit jaar haar 150e verjaardag en namens Buro22 is Suuz als projectcoördinator de komende maanden onderdeel van het ‘feestteam’. Na een eerdere samenwerking met de KNGU, tijdens de drie edities van Het Grote Gymfeest, is er nu wederom een mooie reden voor een feestje. Het gehele jaar worden tal van activiteiten georganiseerd om dat te vieren. Naast eventmanager José Holster is ook voormalig topturnster Maartje Ruikes onderdeel van het kernteam. Na haar topsportcarrière richt Maartje zich nu op haar maatschappelijke carrière. Via TeamNL@work is ze al gestart met praktische sportmarketing en –mediakennis. Ook gymsport ambassadeur Hans van Zetten zal regelmatig betrokken zijn bij alle activiteiten.


vlnr Maartje, José en Suuz. 

Gymsport 150 jaar
Op vrijdag 16 maart wordt het jubileumjaar afgetrapt met de expositie ‘150 jaar gymnastiek in bondsverband’. Hier wordt onder meer teruggeblikt op 15 maart 1868 toen in de bovenzaal van De Roode Leeuw in Amsterdam het Nederlands Gymnastiek Verbond werd opgericht, tegenwoordig bekend als Koninklijke Nederlandse Gymnastiekunie (KNGU). Dit was de officiële start van de in een bond georganiseerde gymsport en daarmee de oudste sportbond van Nederland. Meer info lees je hier.