Buro22 | SportWomenBorrel 19 juli
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
17074
post-template-default,single,single-post,postid-17074,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

SportWomenBorrel 19 juli

04 jun SportWomenBorrel 19 juli

De tweede editie van de SportWomenBorrel vindt plaats op donderdag 19 juli in Utrecht tijdens het DELA EK Beachvolleybal! De SportWomenBorrel is er speciaal voor alle vrouwen in de sport: of je nu topsporter, aanstormend talent, bestuurder of marketing/sales topper bent bij een sport(gerelateerd) bedrijf of bond. Iedereen is welkom! In Utrecht ontmoeten we elkaar om te netwerken, blikken we vooruit op de wedstrijden, eten we samen wat en gaan we vervolgens naar het Neude.

Ben jij erbij? Tickets bestel je hier. Collega’s/vriendinnen/(ex)teamgenoten zijn uiteraard ook van harte welkom.

DELA EK Beachvolleybal
Van 15 t/m 22 juli verwelkomt Nederland de beste 64 beachvolleybalteams van Europa voor het DELA EK Beachvolleybal. De wedstrijden worden gespeeld in Den Haag, Apeldoorn, Rotterdam en Utrecht. Topsport en fun gaan bij het DELA EK Beachvolleybal hand in hand. In en rond de vier stadions zorgen dj’s, dansers en artiesten voor een fantastische sfeer. Side events, show en entertainment zorgen ervoor dat het EK veel meer is dan alleen beachvolleybal. Op donderdag 19 juli staan de achtste finales bij de vrouwen op het programma en worden de laatste twee poulewedstrijden bij de mannen afgewerkt.