Buro22 | Dromen durven delen
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
17123
post-template-default,single,single-post,postid-17123,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Dromen durven delen

01 jan Dromen durven delen

Op de laatste dag van 2018 blik ik niet te lang terug maar kijk ik juist vooruit. Deze week las ik een artikel waarin werd beschreven dat het goed is om je dromen te delen. Vaak kiezen we ervoor om ze juist voor ons te houden. Waarom eigenlijk? Want als je ze uitspreekt komen ze misschien wel eerder uit. Daarom heb ik besloten mijn twee grote dromen met Buro22 voor komend jaar met jullie te delen.

2018 was een mooi jaar. Met 150 jaar Gymsport organiseerden we een jaar lang activaties en evenementen voor de KNGU en bouwden we verder aan de Dutch Gymnastics community. Ik kijk er dan ook naar uit om hier de komende tijd mee door te gaan. Naast projecten voor klanten startten we ook een eigen nieuw label; Sportwomanagement. Met dat label zetten we ons dagelijks in voor alle vrouwen in de sport. Zo organiseren we netwerk borrels, helpen we vrouwelijke atleten met personal branding en bloggen we voor Sportnext. Op de achtergrond werken we aan een nieuw overkoepelend inspiratie platform; vrouweninsport.nl dat we op korte termijn gaan lanceren.

Maar we willen meer. Buro22 staat voor sport- en entertainment management. Waar de focus vooral op sport lag, willen we ons ook gaan richten op de entertainment kant. Daarom deel ik graag mijn twee dromen met jullie. Misschien als eerste zetje in de goede richting of als stok achter de deur om ze daadwerkelijk waar te gaan maken. Ready?

  • Naar de SuperBowl

Hét grootste sport- en entertainment evenement ter wereld, daar wil ik in februari 2020 bij zijn. Live, in het Hardrock Stadium – Miami Gardens, op de tribune óf meewerkend aan de Halftime-Show. Dromen mogen groots zijn toch? Naast de Olympische Spelen is dit voor mij het ultieme event, dus waarom nog langer uitstellen?

  • Meewerken aan een theater/musical productie. 

Naast mijn passie voor sport, heb ik een grote liefde voor het theater. Als klein meisje stond ik al dansend op het podium en nog steeds geniet ik regelmatig van musicals in binnen- en buitenland. Het lijkt mij dan ook heel tof om aan een dergelijke productie mee te kunnen werken en de magie van het theater van dichtbij te ervaren.

Dat zijn ze; mijn dromen / doelen met Buro22 voor 2019. Ken of ben jij iemand die iets voor mij kan betekenen binnen die droom? Dan kom ik graag met je in contact.

Maak er een mooi en liefdevol 2019 van.

Liefs,

Suuz