Buro22 | Vacature Sport
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
Communicatie Sport Marketing Vacature Stagiair
17190
post-template-default,single,single-post,postid-17190,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Vacature: (sport)communicatie stagiair(e)

11 jun Vacature: (sport)communicatie stagiair(e)

Buro22 is een communicatie- en event buro binnen de sport- en entertainmentbranche. Met het label Sportwomanagement richt Buro22 zich op de branding van vrouwen in sport.  Sinds kort is het platform Vrouwen in Sport daar een belangrijk onderdeel van. Lijkt het jou leuk om daar aan mee te werken, beschik jij over een creatieve pen en veel kennis op het gebied van social media- en contentmarketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken een ambitieuze HBO/WO student (sport)marketing of -communicatie. Naast dat je natuurlijk een expert bent in het halen van koffie, zoeken we ook iemand die volop mee wil draaien in de organisatie. Je gaat aan de slag met het platform Vrouwen in Sport en je ondersteunt het Buro22 team bij diverse opdrachten op het gebied van communicatie en events.

Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en omdat je soms in de weekenden moet werken mag je ’s ochtends best wat langer blijven liggen. Je start rondom 1 september en werkt minimaal 4 maanden mee in de organisatie. Een rijbewijs is een pré, maar je werkplek in SX Eindhoven is ook goed bereikbaar met het OV.

Wat bieden wij?
– Een dynamische omgeving waar je veel kan leren
– Bezoek aan sportevenementen
– Stagevergoeding in overleg
– Het vergroten van je netwerk binnen de sport

Denk jij dé stagiair(e) te zijn die wij zoeken? Stuur je CV en een korte motivatie vóór 21 juni  naar suuz@buro22.nl