Buro22 | Buro22
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
16378
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16378,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Buro22

Weuro2017

(SOCIAL) MEDIA & PR

Communicatie is een belangrijk onderdeel in de sport. Buro22 helpt graag bij een goede (online) positionering en het activeren van verschillende mediakanalen voor zowel topsporters als events. Daarnaast staan we klaar voor advies op het gebied van Public Relations; het uitwerken van een strategie, schrijven van persberichten en ondersteuning op het gebied van persvoorlichting. Tijdens UEFA Women’s EURO 2017 verzorgde BURO22 de (online) communicatie, PR en persvoorlichting.

EVENT MANAGEMENT

Een evenement organiseren doe je niet even tussen je werkzaamheden door. Ieder event, groot of klein, vraagt om een professionele aanpak. Dat begint bij de ontwikkeling en eindigt bij een grondige evaluatie. Of het nu gaat om een publieks- of bedrijfsevenement, Buro22 biedt ondersteuning bij de creatie, het communicatietraject en de complete uitvoering. Uiteraard komt er nog veel meer bij kijken en is ieder event uniek. Buro22 denkt graag mee, zowel als eigenaar van het event als op interim basis.

ZDSC_0151
VanOordRioDay_

CREATIEVE EVENTCONCEPTEN

Sport & Entertainment, in landen als Amerika onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar in Nederland horen we vaak ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. En juist daar wil Buro22 vanaf. Of het nu gaat om een incentive programma, een lancering, awardshow, sportieve clinic of een groot spektakel in een stadion. Bij ieder event denken we graag mee hoe het net even anders kan. Ieder event, groot of klein, moet voelen als een Super Bowl. De dag van je leven, waar de passie en emotie voor sport worden gecombineerd met het beste wat muziek, cultuur en kunst te bieden hebben.