Buro22 | Vrouwen in sport
sportwomanegement vrouwensporten sport voor vrouwen
vrouwen in de sport
15676
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15676,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Wij geven vrouwen in de sport het podium dat ze verdienen.

Personal branding

Wij zijn geen klassieke atletenmanagers. Veel liever willen we vrouwen in de sport helpen zichzelf beter te vermarkten. Wat maakt jou als mens en sporter uniek? We bieden daarvoor onder meer (social) media workshops, maar ook 1-op-1 begeleiding. Om zo samen te werken aan meer zichtbaarheid binnen een duidelijk profiel.

# Vrouwen in Sport

Een inspiratieplatform voor en door vrouwen in sport met blogs, colums, interviews en live events. Inspireren en Amuseren. Dat is waar # VROUWEN IN SPORT voor staat.

Neem hier een kijkje op het platform!
Events

Door het organiseren van evenementen willen we nog meer zichtbaarheid creëren voor vrouwen in sport. Sport, netwerken en kennisdelen staan centraal. Zo organiseren we ieder kwartaal een Vrouwen in Sport netwerkt event in combinatie met een bezoek aan een sportevenement. Samenwerken aan een tof event? Neem dan contact met ons op.

TEAM SPORTWOMANAGEMENT

Suuz & Anouk


Suuz
Werkte jarenlang in de fitnessbranche en als Manager Events bij sportmarketingbureau Triple Double. Sinds twee jaar is Suuz eigenaar van Buro22. Ze haalt inspiratie uit het bezoeken van sportwedstrijden in binnen- en buitenland. Ze leert graag nieuwe mensen kennen om samen te sparren over nieuwe mogelijkheden en kansen binnen de sport.


suuz@sportwomanagement.nl


Anouk
Een gedreven en ambitieuze sportfanaat en sinds februari actief binnen Buro22. Anouk heeft Bedrijfseconomie en Marketing gestudeerd en is daarna beland in de wereld van het vrouwenvoetbal. Eerst binnen de KNVB als marketeer en vervolgens als projectmedewerker van WEURO2017. Anouk houdt van reizen, gezelligheid met vriendinnen, bootcampen en is in het weekend vaak langs de velden bij haar voetbalclub te vinden.


anouk@sportwomanagement.nl

‘2017 wasn’t the year women’s sport hit the big time.
It was the year that the media finally realised the fans love it.
Women’s sport has always been bloody epic’.