Buro22 | Sportwomanagement
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
vrouwen in de sport
15676
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15676,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Wij geven vrouwen in de sport het podium dat ze verdienen.

Personal branding

Wij zijn geen klassieke atletenmanagers. Veel liever willen we vrouwen in de sport helpen zichzelf beter te vermarkten. Wat maakt jou als mens en sporter uniek? We bieden daarvoor onder meer (social) media workshops, maar ook 1-op-1 begeleiding. Om zo samen te werken aan meer zichtbaarheid binnen een duidelijk profiel.

Marketing

Het creëren en realiseren van campagnes voor merken en sportbonden, die kracht van vrouwen in de sport willen inzetten om marketing en/of communicatiedoelstellingen te behalen. Denk hierbij aan een (betaald) voetbalorganisatie die een vrouwentak op wil richten, een bond die meer vrouwelijke leden wil genereren of behouden of het promoten van een product of merk via een vrouwelijke atleet.

Events

Door het organiseren van evenementen willen we nog meer zichtbaarheid creëren voor vrouwen in sport. We denken graag mee over het concept en de invulling van het event en verzorgen in samenwerking met Buro22 de volledige uitvoering. Of het nu clinics of workshops zijn in samenwerking met topsporters of de organisatie van netwerkborrels voor vrouwen die werkzaam zijn in de sport.

TEAM SPORTWOMANAGEMENT

Suuz & Anouk


Suuz
Werkte jarenlang in de fitnessbranche en als Manager Events bij sportmarketingbureau Triple Double. Sinds twee jaar is Suuz eigenaar van Buro22. Ze haalt inspiratie uit het bezoeken van sportwedstrijden in binnen- en buitenland. Ze leert graag nieuwe mensen kennen om samen te sparren over nieuwe mogelijkheden en kansen binnen de sport.


suuz@sportwomanagement.nl


Anouk
Een gedreven en ambitieuze sportfanaat en sinds februari actief binnen Buro22. Anouk heeft Bedrijfseconomie en Marketing gestudeerd en is daarna beland in de wereld van het vrouwenvoetbal. Eerst binnen de KNVB als marketeer en vervolgens als projectmedewerker van WEURO2017. Anouk houdt van reizen, gezelligheid met vriendinnen, bootcampen en is in het weekend vaak langs de velden bij haar voetbalclub te vinden.


anouk@sportwomanagement.nl

‘2017 wasn’t the year women’s sport hit the big time.
It was the year that the media finally realised the fans love it.
Women’s sport has always been bloody epic’.