Buro22 verhuist naar SX Eindhoven - Buro22
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
16876
post-template-default,single,single-post,postid-16876,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Buro22 verhuist naar SX Eindhoven

08 jan Buro22 verhuist naar SX Eindhoven

De sport- en entertainmentbranche is continu in beweging en Buro22 dus ook. Na 22 maanden met veel plezier in ’s-Hertogenbosch te hebben gewerkt, is Buro22 vanaf vandaag gevestigd in SX, centrum voor sport, marketing en media in Eindhoven. Met de verhuizing naar SX is Suzanne Amijs, oprichtster van Buro22, terug op het oude nest. Als Manager Events bij Triple Double sportmarketing was zij één van de eerste bewoners en verzorgde zij o.a. de opening van het pand. 

De keuze voor SX is een logische gezien het werkveld waarin Buro22 opereert: Sport & Entertainment. Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn en daarom gebundeld in één organisatie. Buro22 verzorgt (social) media en PR voor events en sporters, biedt eventmanagement van A-Z en ontwikkelt creatieve eventconcepten.

Over SX Open
Buro22 vestigt haar kantoor op de 4e verdieping en treedt toe tot het collectief SX Open. Een initiatief waarin kruisbestuiving en dynamiek tussen jonge, creatieve sportondernemers centraal staat. SX Open biedt haar bewoners de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten en het netwerk van SX.

Je bent van harte uitgenodigd om het nieuwe kantoor te komen bewonderen. De koffie staat altijd klaar!

SX Eindhoven – Torenallee 3, 5617BA Eindhoven
Voor meer informatie over SX: www.sx-eindhoven.nl