Welkom Date! - Buro22
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
17096
post-template-default,single,single-post,postid-17096,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Welkom Date!

01 aug Welkom Date!

Deze zomer verwelkomen wij Date Jansen (21), student Communicatie- en Informatiewetenschappen als zomerstagiair bij Sportwomanagement.  Doordat haar studie heel theoretisch is, kreeg ze het gevoel praktijkervaring mis te lopen. ‘Toen ik hoorde dat Suuz en Anouk Sportwomanagement waren begonnen, vroeg ik hen of ik ze mocht helpen om zo te kunnen proeven aan de marketing- en communicatiewereld binnen de (top)sport. Sport is mijn passie; ik voetbal zelf en verder doe ik aan boxercise en hardlopen. Ik denk dat de verhalen en persoonlijkheden van vrouwelijke topsporters een veel groter podium verdienen en ik vind het tof dat Sportwomanagement zich hierop richt’.

Date gaat zich o.a. bezighouden met een onderzoek naar het gedrag van vrouwelijke sporters op social media en ondersteunt bij het schrijven van artikelen voor o.a. Sportnext. Wij wensen haar veel succes en plezier deze zomer in SX bij Sportwomanagement!