Nominatie Vrouw in de Media Awards - Buro22
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
17126
post-template-default,single,single-post,postid-17126,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Nominatie Vrouw in de Media Awards

07 jan Nominatie Vrouw in de Media Awards

Eigenaar en oprichter van Buro22, Suuz Amijs, is genomineerd voor de Vrouw in de Media Awards in de provincie Noord-Brabant. De jaarlijkse Vrouw in de Media Awards zijn een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt. ‘Met de awards willen wij als organisatie vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden’. Naast de landelijke Vrouw in de Media Award is er sinds twee jaar ook een Vrouw in de Media Award per provincie. Redacteuren, journalisten, programmakers en publiek hebben tot 20 december namen voorgedragen op vrouwindemedia.nl. Daarna is de jury aan de slag gegaan om tot een definitieve lijst met genomineerden te komen.

Vrouwen in Sport
Naast haar werkzaamheden voor Buro22 is Suuz mede-eigenaar van Sportwomanagement. Een organisatie die zich volledig inzet voor vrouwen in sport. Zo organiseren ze netwerk borrels, helpen ze vrouwelijke atleten met personal branding en bloggen ze voor Sportnext. ‘Ik ben enorm vereerd om, nu al, genomineerd te zijn voor deze award. Na het EK voetbal voor vrouwen zijn we begonnen met de ideeën voor Sportwomanagement en zoeken we waar mogelijk de media op rondom dit thema. Leuk om te zien dat dit ook door anderen gezien en erkend wordt’, aldus Suuz. ‘Momenteel werken we aan een nieuw overkoepelend inspiratie platform; vrouweninsport.nl dat we op korte termijn willen lanceren. Deze nominatie motiveert nog meer om hier mee aan de slag te gaan’.

Stemmen
Vanaf maandag 7 januari tot 31 januari kan er via Vrouwindemedia.nl gestemd worden op de landelijke en regionale genomineerden. Stemmen op Suuz kan door op de tweede pagina provincie Noord-Brabant aan te klikken en daarna Suzanne Amijs aan te vinken. In de week van 4 tot en met 8 februari trekt de organisatie het land in om in alle provincies de regionale awards uit te reiken. Op maandag 11 februari maakt de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ingrid van Engelshoven, de landelijke award bekend tijdens een bijeenkomst bij Instituut Beeld en Geluid in Hilversum. Binnenkort meer informatie hierover op de website van www.vakerindemedia.nl