Vrouwen in Sport x Fed Cup - Buro22
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
17138
post-template-default,single,single-post,postid-17138,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Vrouwen in Sport x Fed Cup

14 jan Vrouwen in Sport x Fed Cup

Op zaterdag 9 februari organiseren we in samenwerking met de KNLTB het Vrouwen in Sport x Fed Cup event. Netwerken en sportbezoek in combinatie met een hapje en drankje speciaal voor alle vrouwen in sport. Ben jij erbij? Scoor je ticket dan nu!

Fed Cup
Het Nederlands Fed Cupteam speelt op 9 en 10 februari 2019 in Den Bosch tegen Canada. Haarhuis heeft voor dit duel Arantxa Rus, Richel Hogenkamp, Bibiane Schoofs, Lesley Kerkhove en Demi Schuurs geselcteerd. Op 9 februari, de eerste dag van het Fed Cupduel, worden twee enkelspelpartijen gespeeld.

Vrouwen in Sport
Voorafgaand aan de Fed Cup organiseren we een netwerkevent voor alle vrouwen die werkzaam zijn in de sport. Ondernemer, werkzaam bij een bedrijf actief in sport of als vrijwilliger. Iedereen is van harte welkom. Voor vrouwen die hun netwerk willen uitbreiden, kennis willen delen, anderen willen inspireren of zelf inspiratie zoeken.

In samenwerking met de KNLTB mogen we alle deelnemers een mooi programma aanbieden inclusief VIP ontvangst, lunch en mooie plaatsen op de tribune in de Maaspoort.

Programma
10.45 uur Ontvangst VIP ruimte
11.00 uur Netwerkevent
12.30 uur Lunch
13.00 uur Start wedstrijden
15.00 uur* Pauze inclusief hapje/drankje
17.00 uur* Einde programma

*Tijden zijn onder voorbehoud en afhankelijk van duur wedstrijden.

Klik hier om meteen je ticket te bestellen.

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op zaterdag 9 februari in de Maaspoort Sports & Events in ’s-Hertogenbosch.