3 jaar Buro22; tijd voor een update - Buro22
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
17158
post-template-default,single,single-post,postid-17158,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

3 jaar Buro22; tijd voor een update

22 feb 3 jaar Buro22; tijd voor een update

Hiep hiep hoera! Buro22 is jarig. Vandaag, 22 februari, vieren we ons 3-jarig bestaan. Een mooi moment voor een update. 

Drie jaar geleden lanceerde ik om 22:22 mijn nieuwe management buro, gericht op event, pr & media management in de Sport & Entertainment branche. Met veel plezier en ook best een beetje trots kijk ik terug op drie mooie jaren. Van de Olympische Spelen in Rio naar het UEFA Women’s Euro in 2017 en het 150-jarig bestaan van de gymsport in Nederland.

Dutch Gymnastics
In 2018 bestond de georganiseerde gymsport in Nederland 150 jaar. Een goede reden voor een feestje dus. Het hele jaar was ik  namens de KNGU betrokken bij alle feestelijkheden rondom het jubileum, met als hoogtepunt de fantrip naar Glasgow en de organisatie van de beweegfeesten op de clubs. Naast het 150 jaar gymsport project werk ik mee aan de implementatie van Dutch Gymnastics; de gymsport community van Nederland. Dutch Gymnastics staat voor het plezier van het verleggen van grenzen, nieuwe dingen leren en groeien. Het zit in de aard van mensen. En in dat van de gymsport. En dat ga je ook terugzien in alle communicatie (nieuwe website, events etc.) voorzien van nieuwe merknaam, huisstijl en uitstraling van Dutch Gymnastics. Erg leuk om hier bij betrokken te zijn.

Sportwomanagement
Na een succesvolle samenwerking tijdens het EK voetbal voor vrouwen besloten Anouk Dijkhoff en ik de handen ineen te slaan en een nieuw bedrijf genaamd Sportwomanagement te lanceren. Een organisatie waarmee we vrouwen in sport het podium willen geven dat ze verdienen. Voor zowel atleten als de vele vrouwen die werkzaam zijn binnen de sport. Speciaal voor deze groep organiseren we ieder kwartaal een netwerkevent gecombineerd met sportbezoek. Zo waren we al bij de OranjeLeeuwinnen, het EK beachvolleybal in Utrecht en de Fed Cup in Den Bosch. Daarnaast helpen we vrouwelijke atleten met personal branding en schrijven we tweewekelijks voor Sportnext onder de noemen Women’s Next over alle zaken die ons opvallen in de vrouwensport. Op de achtergrond werken we aan een nieuw overkoepelend inspiratie platform; vrouweninsport.nl speciaal voor alle vrouwen die werkzaam (willen) zijn in de sport.

SX Open
Sinds een jaar is Buro22 gevestigd in SX Eindhoven en aangesloten bij het collectief SX Open. Mooi om daar te mogen samenwerken met een grote groep jonge ondernemers met ieder hun eigen expertise. Naast de vele inspiratiesessies is het extra leuk dat we nu werkzaam zijn aan een gezamenlijk event op Strijp S. Ben je nog op zoek naar een werkplek in een inspirerende sport omgeving? Kom gerust eens langs, de koffie staat altijd klaar.

Wat het jaar verder nog gaat brengen blijft nog even een verrassing. Privé gezien belooft 2019 in ieder geval een bijzonder jaar te worden met misschien wel de grootste uitdaging ooit op event gebied :).

Liefs, Suuz

Alle werkzaamheden en ontwikkelingen van Buro22 volg je via:

Instagram.com/Buro22nl
Twitter.com/SuuZAmijs
Facebook.com/Buro22nl