Dutch Gymnastics - The Connection - Buro22
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
17231
post-template-default,single,single-post,postid-17231,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Dutch Gymnastics – The Connection

04 apr Dutch Gymnastics – The Connection

Het magazine ‘Gymsport.nl’ heeft een nieuw jasje. Het blad voor clubbestuurders heet vanaf nu ‘the Connection’. Niet alleen een nieuwe huisstijl die beter past bij Dutch Gymnastics maar ook inhoudelijk kent het blad veel veranderingen. Suuz is in opdracht van de KNGU aangesteld als eindredacteur. Samen met Arko Sports Media zijn zij verantwoordelijk voor de vernieuwing van het blad.

Met relevante tips rondom thema’s als accommodatie, pedagogische visie, communicatie en sponsoring. Maar ook praktische informatie over het management van de club en hoe waardevolle samenwerkingsverbanden gecureerd kunnen worden met scholen, gemeenten en andere essentiële partijen. Je leest ook prachtige verhalen over Nederlands beste turners en gymsporters. Zij vormen tenslotte een belangrijke inspiratiebron voor velen. The Connection bestaat naast een magazine uit een nieuw te bouwen website en bijeenkomsten in het land. Onderdelen die we naadloos op elkaar laten aan willen laten sluiten: waar het magazine stopt, gaat het online platform verder en vind je verdieping en discussie in een bijeenkomst waar ontmoeten centraal staat.