Vijf jaar More2Win - Buro22
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
17224
post-template-default,single,single-post,postid-17224,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Vijf jaar More2Win

11 mei Vijf jaar More2Win

Op 10 mei bestond More2Win alweer vijf jaar, reden voor een feestje dus! Niet alleen het jubileum werd gevierd, ook opende zij een nieuw kantoor in SX Eindhoven en lanceerde het bedrijf een nieuwe huisstijl.

Na een eerdere samenwerking in 2016 rondom de Olympische Spelen in Rio gaat Suuz, namens Buro22, de komende maanden
opnieuw aan de slag voor More2Win. Ze biedt ondersteuning op het gebied van communicatie om alle mooie verhalen die in de afgelopen vijf jaar zijn verzamelt te delen. Zowel online als offline. Benieuwd naar More2Win? Speciaal voor het jubileum maakten we het More2Win magazine met bijzondere verhalen uit 5 jaar projecten in binnen- en buitenland. Kom eens lang in SX en neem een exemplaar mee, of laat het ons weten en we sturen er een op!