Vrouwen in Sport.nl is live! - Buro22
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
17221
post-template-default,single,single-post,postid-17221,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Vrouwen in Sport.nl is live!

15 mei Vrouwen in Sport.nl is live!

Yes, we zijn live! We hebben er hard aan gewerkt, maar kunnen nu met veel plezier melden dat Vrouwen in Sport live staat.

Vrouwen in sport in de spotlights zetten; dat is het doel van Vrouweninsport.nl. Het platform brengt verhalen, interviews en columns van en over vrouwen die werkzaam of actief zijn in de sport. Van Olympische atletes, topsportsters aan het begin van hun carrière tot vrouwen die dagelijks werkzaam zijn binnen een sportbond, -bestuur, -bedrijf of bijvoorbeeld eigen onderneming.

In de sport zijn vooralsnog meer mannen dan vrouwen actief en in de media delven hun verhalen soms het onderspit. Door verhalen van vrouwen te bundelen op het nieuwe platform willen we een plek creëren waar vrouwen met interesse voor sport volop terecht kunnen. Inspireren en amuseren, dat zijn de kenmerken van Vrouweninsport.nl. We willen vooral ook laten zien hoe gaaf de wereld van sport is en welke prachtige sportieve of carrièrekansen die biedt.

Netwerkevents
Het idee voor een platform leefde al langer. We organiseren reeds geruime tijd netwerkevents voor vrouwen in sport. Die bijeenkomsten zijn voor ons het bewijs dat vrouwen die actief zijn in sport graag hun enthousiasme voor het vak maar ook hun uitdagingen willen delen. Via vrouweninsport.nl willen we verder in deze behoefte voorzien en de discussies en verhalen over het voetlicht brengen.

Women’s Next
In samenwerking met Sportnext schrijven we onder de noemen Women’s Next al sinds een jaar artikelen over trends en ontwikkelingen in de vrouwensport. Die samenwerking wordt doorgezet en is vanaf heden ook hier zichtbaar.

Ps. Het platform is er overigens ook gewoon voor mannen hoor :). In de toekomst zullen ook zeker mannen aan het woord komen, maar dan wel onder één voorwaarde; vrouwen een podium geven.

Voor nu, veel leesplezier!