E-commerce live! - Buro22
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
17214
post-template-default,single,single-post,postid-17214,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

E-commerce live!

01 jun E-commerce live!

Net als in 2018 mocht Buro22 ook dit jaar de stand van Bluebird Day verzorgen tijdens E-commerce live! In de Beurs van Berlage organiseerde Emerce de jaarlijkse digital commerce dag. Op 27 mei gaven de koplopers een update over de trends en beste cases in e-commerce in Nederland. Meer dan 1500 professionals in marketing, e-commerce en business kwamen samen voor sessies, round tables en live demo’s van 150 bevlogen merken.

Bluebird Day
Soms komen alle elementen samen die de perfecte condities creëren. In de bergen noemen ze dit een Bluebird Day. Optimale omstandigheden om perfect te presteren en verder te komen dan je durfde te dromen. Bluebird Day creëert voor haar klanten de perfecte condities om te innoveren in e-commerce. Ze helpen met alles wat benodigd is voor online succes. Van strategie en design, tot de implementatie van Magento 2, Drupal en PimCore of de ontwikkeling van innovatieve oplossingen op maat.