Coach/trainer van het jaar verkiezing - Buro22
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
17218
post-template-default,single,single-post,postid-17218,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Coach/trainer van het jaar verkiezing

14 okt Coach/trainer van het jaar verkiezing

De coach/trainer staat centraal dit jaar bij Dutch Gymnastics. Om deze groep ‘superhelden’ extra in het zonnetje te zetten organiseerden Buro22 in opdracht van de KNGU deze zomer de trainer/coach van het jaar verkiezing. Uit bijna 250 aanmeldingen selecteerde de jury negen genomineerden die kans maakten op de titel. Via een stemronde konden zij zoveel mogelijk stemmen verzamelen wat resulteerde in drie finalisten.

Met 36% van de stemmen is Chantal Vellinga, trainster bij gymnastiekvereniging Leeuwarden, uitgeroepen tot winnares. Zij mag het hele jaar de titel coach/trainer van het jaar dragen. Haar hele verhaal en ervaring rondom de verkiezing lees je binnenkort terug in de nieuwe editie van The Connection.

De finalisten zijn afgelopen zaterdag tijdens het event The Coach door directeur Marieke van der Plas in het zonnetje gezet. “Ik ben trots vandaag hier drie stralende coaches en hun fans te zien. Deze drie coaches op het podium staan voor al onze trainers en coaches in het land. Chantal is een terechte winnaar, zij laat met enthousiasme en passie zien waarom zij zich inzet voor de gymsport.’