Suuz genomineerd voor een VIVA400 Award - Buro22
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
17244
post-template-default,single,single-post,postid-17244,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Suuz genomineerd voor een VIVA400 Award

02 nov Suuz genomineerd voor een VIVA400 Award

Hij is er weer: de VIVA400! Dé lijst met 400 vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. Mooi nieuws voor Buro22, want oprichter Suuz is dit jaar een van de genomineerden in de categorie Krachtpatsers.

VIVA400
VIVA400 is hét platform en netwerk van en voor ambitieuze en ondernemende vrouwen. Zij zijn een grote inspiratie voor anderen door wat ze doen, door de successen die ze hebben behaald en door wat ze (nog meer) willen bereiken. Zoals elk jaar zijn er weer 400 vrouwen genomineerd. In de categorie Krachtpatsers zijn 47 vrouwen genomineerd die over een onuitputtelijk uithoudingsvermogen beschikken als het gaat om body en mind. Als landbeschermer of adrenalinejunkie willen zij met hun fysieke inspanning de wereld inspireren.

Stemmen
Welk krachtpatser verdient volgens jou absoluut een VIVA400-award? Stem op jouw favoriete VIVA400-vrouw en wie weet gaat zij op 12 december wel met een award naar huis. Stiekem vinden we het natuurlijk extra leuk als je stem uitgaat naar Suuz. Stemmen kan tot en met 2 december 2019.

STEM NU!