Nieuwe samenwerking Maaspoort Sports & events - Buro22
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
17252
post-template-default,single,single-post,postid-17252,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Nieuwe samenwerking Maaspoort Sports & events

10 jun Nieuwe samenwerking Maaspoort Sports & events

Na de succesvolle samenwerking rondom de eerste editie van de Brabant Trophy vorig jaar slaan De Maaspoort en Buro22 opnieuw de handen ineen. Namens Buro22 gaat Anouk aan de slag op het gebied van marketing en communicatie, waarbij ze o.a. de implementatie van de nieuwe huisstijl zal begeleiden om zo in de toekomst nog meer bezoekers, sporters en bedrijven te mogen verwelkomen bij De Maaspoort.

Ook De Maaspoort moest afgelopen periode de deuren sluiten in verband met het Coronavirus en veel evenementen cancelen. Gelukkig kunnen er vanaf 1 juli weer evenementen worden georganiseerd tot 100 personen en staan er alweer een aantal mooie evenementen op de planning. Buro22 verzorgt ook promotie van deze evenementen, waaronder twee concerten van Iris Hond en twee shows van Steven Kazàn & Jamie.

Benieuwd naar de nieuwe huisstijl? Houdt de website en socials van Maaspoort Sport & Events in de gaten!