over Buro22 - Buro22
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
16378
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16378,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

over Buro22

COMMUNICATIE & PR

Communicatie is een belangrijk onderdeel in de sport. Buro22 helpt graag bij een goede (online) positionering en het activeren van verschillende mediakanalen voor zowel topsporters als events. Daarnaast staan we klaar voor advies op het gebied van Public Relations; het uitwerken van een strategie, schrijven van persberichten en ondersteuning op het gebied van persvoorlichting.

EVENT MANAGEMENT

Een evenement organiseren doe je niet even tussen je werkzaamheden door. Ieder event, groot of klein, vraagt om een professionele aanpak. Dat begint bij de ontwikkeling en eindigt bij een grondige evaluatie. Of het nu gaat om een publieks- of bedrijfsevenement, Buro22 biedt ondersteuning bij de creatie, het communicatietraject en de complete uitvoering. Uiteraard komt er nog veel meer bij kijken en is ieder event uniek. Buro22 denkt graag mee, zowel als eigenaar van het event als op interim basis.

CONTENT CREATIE 

Ben je op zoek naar een content creator voor jouw (sport)evenement? Wij zetten ons graag in om van jouw event ook online een succes te maken. We maken een contentplan, vullen je social media kanalen, gaan de interactie aan met jouw publiek en maken unieke content om je evenement naar een nog hoger niveau te tillen.