Team - Buro22
Buro22 - Sport & Entertainment - Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn. Dus waarom niet bundelen in één organisatie? Buro22 ontwikkelt creatieve eventconcepten, biedt eventmanagement van A tot Z en verzorgt (social) media en PR.
sport entertainment event management eventmanagement suzanne amijs suuz buro22 bureau22 triple double bas verwijlen atletenmanagement athlete management den bosch 's-hertogenbosch
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Team

SUUZ BOVEN – AMIJS

Als klein meisje stond ik al op het podium om mijn danskunsten te tonen. Van klassiek tot jazzballet en van Latin tot Hiphop. Naast dansen heb ik menig uur doorgebracht op de tennisbaan en in het zwembad. Een blessure heeft er ‘helaas’ voor gezorgd dat ik mijn topsportcarrière niet op, maar achter het podium heb voortgezet. Door mijn werkzaamheden als marketing- en organisatiespecialist in de fitnessbranche en Manager Events bij het grootste sportmarketingbureau van Nederland – Triple Double – heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van event- en projectmanagement. Professionaliteit en oog voor detail in combinatie met een flinke dosis humor & Brabantse gezelligheid staan bij mij voorop. Door mijn persoonlijke aanpak bouw ik snel een hechte band op met opdrachtgevers en leveranciers.  Onder andere werkzaam voor UEFA Women’s Euro, F1 Heineken Dutch Grand Prix, KNVB, KNGU, KNZB, SportYv, More2Win, Maaspoort Sport & Events en  hoodredacteur van Vrouwen in Sport.

Suuz@buro22.nl

ANOUK DIJKHOFF

Mijn sportcarrière begon op 7-jarige leeftijd op het voetbalveld van EVVC in een jongensteam. Na een paar uitstapjes binnen andere sporten kwam ik uiteindelijk toch weer terug bij mijn grote liefde; voetbal. Helaas was ik op 18-jarige leeftijd genoodzaakt om te stoppen door twee ernstige knieblessures en ben ik sindsdien alleen nog langs de lijn actief. Later heb ik mijn passie hervonden bij de KNVB op de marketingafdeling van het vrouwenvoetbal. Met als absoluut hoogtepunt de organisatie van UEFA Women’s EURO 2017, waar ik mezelf heb kunnen ontwikkelen op het gebied van marketing en projectmanagement. In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen, lezen, fotograferen en reizen. Met een persoonlijke aanpak en oog voor detail streef ik altijd naar het hoogst haalbare resultaat.

Onder andere werkzaam voor UEFA Women’s Euro 2017, KNVB, Essent, Maaspoort Sport & Events en Vrouwen in Sport. 

Contact: Anouk@buro22.nl